Searching the meaningful entrepreneurship: why are we enterprising?
abril 17, 2018
About Magis: our office rocks!
maig 17, 2018

Sobre els projectes: GameSquare

La nova app ja ha aconseguit reconeixements com a startup

GameSquare és un marketplace especialitzat en el món dels videojocs que permet als usuaris comprar i vendre els seus videojocs de forma instantània, segura i sempre amb preus ajustats al mercat. La seva diferència respecte altres plataformes actuals de 2a mà és la següent: han desenvolupat un sistema propi que permet als usuaris decidir quant volen pagar per un producte i trobar a l’instant la persona que els hi vengui per aquest preu. I En el cas que no hi hagi ningú disposat a vendre’ls, poden deixar el seu preu fixat i la plataforma avisa a tots venedors d’arreu del territori amb preus similar al producte que venen perquè sàpiguen que hi ha un comprador que el vol.

Gràcies a aquest sistema, els usuaris que vulguin vendre els seus jocs poden fer-ho de de forma instantània a la persona que més els ofereixi. I si volen guanyar més, ells decideixen quants diners, i la plataforma s’encarrega de trobar el comprador ideal. Tot això, en dos clics, sense haver de perdre el temps negociant amb cada usuari, i sense moure’s de casa, ja que la plataforma ofereix un servei de pagament segur i d’enviament incorporat. Finalment, per facilitar al màxim l’experiència dels usuaris i ajudar-los a tenir sempre les ofertes i preus més competitius, la plataforma realitza un anàlisi de mercat de cada producte i envia suggeriments de canvis que poden fer els usuaris en la seva oferta per connectar-los en potencials clients.

 

GameSquare va guanyar el 2n lloc en els Premis Hacklab de la Universitat Pompeu Fabra, va estar seleccionada com una de les 6 start ups finalistes a nivell espanyol en els EO GLOBAL STUDENT ENTREPENEURS Awards Spain 2018, i actualment es troben en el programa final d’incubació de Magis Teams, que els va seleccionar d’entre més de 70 projectes d’arreu d’Europa. Recentment, també van participar en la primera edició de laUPF Start up Showcase.

Actualment, l’equip està format pel Gerard Jané (CEO i estudiant de 3r de Ciències Polítiques), el Jaume Jané (CTO i llicenciat en Enginyeria de les Telecomunicacions per la UPC) i el Martín Simón (CFO i estudiant de 3 de International Bussiness Economics).

Els pots seguir a les seves xarxes socials, a Facebook, Twitter i Instagram com a @gamesquareapp.

Comments are closed.